Vårt professionella team står redo att välkomna dig, och ser till att du känner dig som hemma i vår salong, vårt vardagsrum. Vi bjuder dig på något gott att dricka, eventuellt med tilltugg om så önskas, allt efter säsong. Vi har alltid flera olika alternativ att erbjuda, och det mesta vi bjuder på är veganskt.

Du kommer få börja med att fylla i ett kundformulär, som är till för att vi ska kunna ge dig bästa tänkbara service på lång sikt. Därför ser vi gärna att du kommer ca 10 minuter tidigare, så att du kan fylla i formuläret i lugn och ro. Sedan är det bara för dig att luta dig tillbaks i soffan eller den fåtölj som du sitter i, kanske bläddra i något magasin, och invänta att din stylist kommer och hämtar dig för din behandling.

Andra saker som är bra att veta inför ditt besök hos oss:

Vi finns mitt i Helsingborgs hjärta, med endast 2 minuters promenad från Helsingborgs Centralstation, så att åka buss och tåg för att komma till oss är väldigt smidigt.

Parkering kan dock kräva lite planering, då vår salong ligger på en gågata. Det finns parkering lite varstans runt om i stan, men inte i direkt anslutning till salongen.

Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa dig, och hoppas att du också ser fram emot ditt besök!