Bra att veta om våra klippningar:

Därför har vi valt att skippa de gamla tråkiga och totalt förlegade begreppen ”dam” och ”herr” när det gäller klippningar, och väljer istället att ta betalt för den tid vi lägger ner på jobbet, oavsett vem du är eller vad du har mellan benen…

Hur vet jag vilken typ av klippning jag ska boka?

Det är superenkelt! Våra klippningar delas in i 45, 60 och 75 min. Om ditt hår är 5 cm eller kortare, bokar du 45 min. Om ditt hår är längre än 5 cm, bokar du 60 min. Varje stylistnivå har sitt eget fasta pris på de olika klippningarna, ta en titt i vår prislista! Där kan du även läsa om de olika stylistnivåerna och vad de innebär, om du är osäker på vilken typ av stylist du vill boka.

I standardklippning (45/60 min) ingår tvätt och enkel styling. Vill du ha extra styling, behöver du istället boka Klippning med extra styling, 75 min, så att vi säkert hinner med allt! Är du sugen på en 75-minutersklippning, så har vi totalt tre olika att välja på:

  • DELUXE (tvätt, inpackning, klippning, styling, färgning fransar/bryn, plock)
  • OLAPLEX (tvätt, olaplex intensivkur, klipp, styling)
  • EXTRA STYLING (tvätt, klipp, extra styling)

 

Hur får jag 50 kronor i rabatt på min klippning?

Om du efter den första klippningen bokar en ny tid direkt på plats med din stylist, innan du går ut på stan och är snygg, och om den nya tiden som du bokar är inom 6 veckor. blir nästa klippning 50 kronor billigare. Och kanske nästa efter det. Och nästa efter det. Och nästa efter det… Och så vidare.

Var bokar jag tid?

HÄR!